Besök en marina i Stockholm

Stockholm är i allra högsta grad en vattennära stad. Nästan vart man än vänder sig när man är i city så ser man en glimt av vattnet. Av denna anledning är det många i Stockholm som äger en båt och det finns flera olika marinor i staden. En av de mest centrala är Pampas marina som förvisso rent tekniskt ligger i en annan kommun – Solna. Pampas marina är dock väldigt lätt att ta sig till för den som till exempel behöver hjälp med sin båt eller behöver en båtplats. Läget är helt enkelt perfekt och det tar faktiskt bara 10 minuter att gå från Kungsholmen. För den som vill ta sig dit kommunalt är det bara att ta tunnelbanan till Västra Skogen, och så är man bara ett stenkast från en av stans bästa och vackraste marinor!

Marina i Stockholm och var man kan reparera sin båt

Pampas Marina är helt komplett

Bland båtägare har Pampas marina en mycket hög status, och de kallar sig själva för Sveriges mest kompletta. De har en verkstad med kompetent personal som gärna hjälper till, oavsett vilken typ av båt man har. Det finns också massor av reservdelar om något behöver bytas ut på båten. För den som inte har någon båt så är det ett bra ställe att ta sig till och kolla in lite olika modeller. Man kan till och med köpa sin båt där och personalen hjälper en gärna att hitta en variant som passar. Det finns så pass många olika båtmodeller att välja på att det kan vara svårt att veta vad man ska ha om man saknar erfarenhet.

En annan marina i Stockholm som håller hög kvalitet är Biskopsuddens marina. Det är en båtplats med lång och anrik historia och ligger även den centralt på Djurgården. På Biskopsudden kan man reparera sin båt när den gått sönder, och även ta en titt på de olika modeller som finns till försäljning just nu.